Зеленський скоро відправиться в азіатське турне - ОП

2 січня 2021, 17:37оновлено 3 січня 2021, 01:34
Глава держави відвідає низку країн.
Зеленський
Зеленський цього року збирається в азіатське турне / УНІАН

Президент Володимир Зеленський у другому півріччі 2021 року має намір здійснити поїздку в азіатське турне, під час якої відвідає Південну Корею, В'єтнам, Таїланд і Сінгапур.

"Працюємо над організацією азіатського турне президента України у другому півріччі 2021 року. Є чимало економічних інтересів в Кореї, В'єтнамі, Таїланді – Сінгапурі - це і будуть основні напрямки зазначеного турне", - цитує Дзеркало тижня заступника керівника офісу президента, дипломатичного радника президента Ігоря Жовкву.

За словами чиновника, у відносинах з Китаєм ключовим завданням є розвиток взаємовигідного торговельно-економічного співробітництва, а також нарощування обсягів експорту української продукції в цю державу, розширення асортименту товарів, зміцнення позицій на китайському ринку вітчизняних виробників сільськогосподарської продукції.

відео дня

Жовква додав, що актуальним завданням залишиться залучення китайської сторони до реалізації окремих інфраструктурних проектів в Україні.

Як підкреслив представник офісу президента, "повноцінно повинна відкритися для України Індія - для цього є всі необхідні передумови". Також у планах-відкриття нових можливостей для просування українських інтересів у державах Перської затоки - ОАЕ, Саудівській Аравії та Катарі.

читайте також"Youtube за таке блокує": мережу обурили діти в новорічному ролику Зеленського

  • Нагадаємо, в Україну в першій половині 2021 року приїде президент Франції Еммануель Макрон.

  • Також на порядку денному візит українського президента Володимира Зеленського в США, заявив заступник керівника офісу президента України, дипломатичний радник президента Ігор Жовква.

  • Як раніше повідомлялося, новорічне звернення президента Володимира Зеленського різко розкритикували в українському сегменті соцмереж, оскільки весь сенс ролика полягав у присутності великої кількості дітей, до яких звертався глава держави.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти