Зеленський оприлюднив декларацію за 2023 рік: скільки заробила родина президента

29 березня 2024, 20:51
Згідно з декларацією Зеленського, він та його родина за рік заробили понад 12 мільйонів гривень, частину цієї суми становить продаж ОВДП.
Зеленський оприлюднив декларацію за 2023 рік: скільки заробила родина президента
Скільки заробляє родина Володимира Зеленського - дані декларації / Колаж Главред, фото: Офіс президента, instagram Олени Зеленської

Президент України Володимир Зеленський оприлюднив свою декларацію про доходи та витрати за 2023 календарний рік. Про це йдеться на сайті Офісу президента.

"Згідно з декларацією, доходи Глави держави та членів його родини становили 12 млн 423 тис. 008 грн, у тому числі дохід від продажу ОВДП – 7 млн 455 тис. 972 грн", - йдеться у повідомленні Офісу президента.

У 2023 році доходи родини Володимира Зеленського складалися переважно з заробітної плати, відсотків банку та доходу від надання нерухомості в оренду. Усього ця сума склала 4 мільйони 967 тисяч 36 гривень.

відео дня

Крім того, у декларації Володимира Зеленського зазначається, що доходи родини Глави держави зросли у порівнянні з попереднім роком через відновлення орендних платежів. Залишок грошових коштів на кінець минулого року зменшився майже на 2 мільйони 800 тисяч гривень. Інших значних змін у 2023 році щодо активів, нерухомого майна, транспортних засобів тощо не відбулося.

Останні заяви Зеленської - що відомо про родину президента Зеленського

Перша леді України Олена Зеленська розкрила свої дитячі мрії, зізнавшись, що колись мріяла стати стюардесою.

Перша леді України Олена Зеленська розповіла про нового хлопця своєї дочки. Вона зазначила, що їхня донька пішла на прем'єру фільму "20 днів у Маріуполі", який отримав номінацію на "Оскар", разом із своїм хлопцем, який родом з Маріуполя.

Зеленськька раніше зазначала, що ід час війни звання і обов'язки Верховного головнокомандувача Збройних Сил України призводять до значного стресу. Президент Володимир Зеленський, як виявляється, долає стрес завдяки заняттям спортом і спілкуванню з дітьми - Олександрою та Кирилом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти