Зеленський назвав три способи записатися в чергу на вакцинацію від COVID-19

8 лютого 2021, 15:17
За словами керівника України, жителям країни запропонують відразу кілька способів для того, щоб оформити чергу на вакцинацію від коронавірусу.
Зеленський
Володимир Зеленський / УНІАН

Процес вакцинації жителів України від коронавірусу COVID-19 почнеться в лютому нинішнього року, а запис в чергу буде проводитися через спеціальний сайт, мобільний додаток Дія або через сімейного лікаря. З такою заявою в рамках селекторної наради 8 лютого виступив президент України Володимир Зеленський.

"Кожній категорії населення має бути легко записатися на вакцинацію, дізнатися чітко дату і місце, коли вони можуть отримати щеплення. Уряд має відкрито і прозоро комунікувати щодо черги", — сказав він.

Як повідомляють чиновники з офісу президента, органи влади найактивнішим чином готуються до початку вакцинації від COVID-19. Зокрема, зараз відпрацьовано питання дотримання холодового ланцюга (що вкрай необхідно для зберігання і транспортування вакцин).

читайте такожВакцина, карантин і закриття каналів: що говорив Зеленський на масштабному форумі в Києві

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • Президент Володимир Зеленський детально пояснив, як і якою вакциною буде проводитися вакцинація від коронавірусу в Україні.
  • За словами керівника держави, Україна очікує постачання вакцин від COVID-19 виробництва фармацевтичних компаній Pfizer, Sinovac, AstraZeneсa і Novavах.
  • Крім того, президент Зеленський в черговий раз заявив про те, що офіційний Київ ні в якому разі не планує закуповувати російську вакцину.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти