Закрити Київ на карантин: у Кличка оцінили сценарій локдауна

9 листопада 2020, 14:58
Локдаун демонструє кращі показники в боротьбі з поширенням хвороби, підкреслив Валентин Мондрієвський.
транспорт, карантин
У Києві можуть посилити карантин / УНІАН

Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондрієвський прокоментував ймовірність посилення карантину в Києві.

За його словами, столична влада вважає, що в Києві не варто вводити повний локдаун, повідомляє Канал 24.

Мондрієвський вважає, що Київ витримає будь-які умови, але при прийнятті рішень потрібно враховувати структуру суспільства в кожному регіоні.

"Київ - величезний мегаполіс. На мою думку, локдаун демонструє кращі показники в боротьбі з поширенням хвороби. З іншого боку - дуже б'є по економіці, дрібному і середньому бізнесу", - зазначив заступник голови КМДА.

Мондрієвський підкреслив, що також потрібно прислухатися до тих, хто працює на місцях і уточнив: "Локдаун зараз, за тими показниками, які ми маємо в Києві, недоцільний з нашої точки зору".

Також Мондрієвський додав, що зараз ведеться активна робота з лікарнями: збільшують кількість місць для киян, які потребують госпіталізації. А повне припинення роботи транспорту-зараз не обов'язково. Головне - дотримуватися всім протиепідемічних правил.

читайте такожСтрімке зростання захворюваності COVID-19: експерт попередила про швидкий колапс

Коронавірус в Україні:

  • За минулу добу в Україні зафіксовано 8 тис.687 нових випадків захворювання-19, з них у дітей - 350, у медичних працівників - 321.
  • За останню добу госпіталізовано 1 тис.100 осіб, летальних випадків 115. видужали 2 тис. Здійснено тестувань на добу 41 тис.114 (у тому числі методом ПЛР - 34 тис. 393, методом ІФА - 6 тис. 721).
  • За весь час в Україні захворіли коронавірусом 469 тис.018 осіб, видужали 209 тис. 143 людини, померли 8 тис. 565 осіб. Проведення ПЛР-тестів - 3 648292.
  • За останню добу найбільшу кількість підтверджених випадків зареєстровано в Києві (748), в Харківській (717), Запорізькій (683), Житомирській (636) та Київській (590) областях.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти