З незмінними Нікітою Добриніним і Наталі Солонік: на ТЕТ стартує новий сезон проєкту "Ближче до зірок"

31 липня 2024, 16:54
14
З незмінними Нікітою Добриніним і Наталі Солонік: на ТЕТ стартує новий сезон проєкту

Одне з найрейтинговіших шоу про зірок на українському телебаченні повертається. Улюблений тандем ведучих – Нікіта Добринін і Наталі Солонік – готовий увірватися в новий сезон проєкту "Ближче до зірок" і ваші недільні ранки. З 25 серпня прокидайтеся не з першими променями сонця, а з головними зірками щонеділі на телеканалі ТЕТ.

"Ближче до зірок" – це щотижневий новинний тележурнал, який розповідає про актуальні події з життя українських і світових знаменитостей, зменшуючи відстань між ними та глядачами. В ексклюзивних сюжетах та відвертих інтерв’ю зірки відкривають себе, свої стосунки, домівки, захоплення, плани, а також втілюють мрії інших. Здійснювати мрії маленьких українців і влаштовувати зустрічі з кумирами вже стало доброю та дуже світлою традицією проєкту "Ближче до зірок", 1+1 media та фонду "Діти Героїв".

У програмі "Ближче до зірок" топові артисти, популярні ведучі, талановиті актори, кращі гумористи, інфлюенсери з мільйонною аудиторією постають перед глядачами в різних своїх ролях – як люблячі чоловіки та дружини, турботливі батьки, вірні друзі, затяті спортсмени, порядні сусіди, вправні господарі, невтомні волонтери та свідомі українці. Їхні життя без світла софітів розкривають не лише журналісти проєкту, а й незмінні ведучі – Нікіта Добринін і Наталі Солонік, які самостійно беруть інтерв’ю.

відео дня

"Це дуже непростий досвід, – ділиться Нікіта Добринін. – Часто я особисто знайомий з героями наших сюжетів та інтерв’ю, з багатьма з них близько товаришую. З одного боку, це класно, адже людина вже тобі довіряє й може розповісти те, про що не готова говорити з іншими. А з іншого боку, у цьому велика складність, адже важливо не перетворити бесіду на приторно-солодку й компліментарну історію. Вірю, що в новому сезоні проєкту "Ближче до зірок" мені вдаватиметься зберігати баланс і ставити не лише приємні запитання, а порушувати й гарячі теми".

У ролі інтерв’юерів ведучі спробували ще в попередньому сезоні проєкту. Так, Анатолій Анатоліч запрошував Нікіту Добриніна у свій дім і ділився секретами щасливого шлюбу. Хореографиня та переможниця "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова не лише відчиняла йому двері своєї нової оселі, а й відверто коментувала чутки про розлучення. У той час як Наталі Солонік тестувала на собі духовні практики від зіркової подруги TAYANNA, а за кавою з блогеркою Дашею Квітковою дізнавалася, як їм з Нікітою Добриніним вдається спільно виховувати сина після розлучення.

Хто стане головним ньюзмейкером сезону? Хто запросить у гості знімальну групу, щоб показати непублічний бік свого життя? Чим вражатимуть фанів знаменитості? Відповіді на всі ці запитання готує для вас новий сезон проєкту "Ближче до зірок". Ще більше інфоприводів, зіркових новин, актуальних дайджестів, натхненних сюжетів, ексклюзивних інтерв’ю та нових облич. Закох*йтеся в життя та прокидайтеся з улюбленими зірками з 25 серпня щонеділі вранці на телеканалі ТЕТ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти