З'ясувалося, які продукти допоможуть побороти втому та стрес

3 вересня 2021, 23:55
Українцям радять не нехтувати сніданками, за дві години до сну не перевантажувати шлунок, вживати більше рідини і займатися фізкультурою.
Продукт
Які продукти позбавлять від втоми / pixabay

У сьогоднішніх реаліях людина дуже часто відчуває хронічну втому і стреси. На думку вчених, кращий засіб від цього - правильне харчування, писати changeua.com.

Зняти втому допоможуть продукти, які багаті клітковиною. Наприклад, насіння льону. Вони корисні також при серцево - судинних захворюваннях.

Квашена капуста теж багата на клітковину і покращує роботу шлунково-кишкового тракту.

відео дня

Фахівці звертають увагу також на те, що чорниця, авокадо, квасоля теж містять багато клітковини. Крім цього, вчені рекомендують включити до раціону горіхи, гранат, грейпфрут, курячу грудку і скумбрію. Кожен з цих продуктів по своєму і містить різні вітаміни та інші корисні речовини.

читайте такожПравильне харчування: ідеальний список продуктів для походу в супермаркет

Українцям радять не нехтувати сніданками, за дві години до сну не перевантажувати шлунок, вживати більше рідини і займатися фізкультурою.

Нагадаємо, раніше медики говорили, що для росту м'язів просто необхідний білок - амінокислоти, які надходять з їжею, стають будівельним матеріалом для нових м'язових клітин.

І лікарі назвали відразу сім білкових продуктів, які допомагають м'язам рости.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти