ЗСУ візьмуть під потужний вогневий контроль головну артерію окупантів - Гуменюк

22 грудня 2023, 18:54
Українські військові можуть взяти під контроль трасу через Армянськ, якою окупанти перекидають на фронт особовий склад та техніку.
ВСУ
ЗСУ можуть взяти пыд вогневий контроль трасу через Армянськ / Колаж: Главред, фото: 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, Командування Об'єднаних Сил ЗС України

Українські військові можуть взяти під потужний вогневий контроль трасу М17 через Армянськ. Цією трасою російські окупанти постачають на фронт живу силу та техніку. Про це в ефірі телемарафону сказала керівник об'єднаного пресцентру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.

Живу силу та техніку окупанти перекидають з Кримського півострова. Цей напрямок також використовується окупантами для гуманітарного забезпечення півострова, там зосереджено потік цивільного транспорту росіян.

"Єдина траса, яка дозволяє повноцінно використовувати себе для поповнення ресурсів - це М17 через Армянськ, бо всі інші містять в собі мости і неповноцінно функціонують. А М17, ворог відчуває, що дуже скоро може опинитися під дуже потужним вогневим контролем Сил оборони. Вже і зараз вони (росіяни – ред.) не почуваються там спокійно", - каже Гуменюк.

відео дня

Вона також акцентувала на тому, що в Керчі та на Керченському мосту триває бойова робота, яку поки не можуть розголошувати.

Бої на південному фронті

Депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань розповів, що росіяни засипають бомбами і готують резерви. Війська РФ перекидають додаткові підрозділи із Запорізької області та формують резерви.

Розвідка в Естонії розкрила цілі ЗСУ на Лівобережжі Херсонщини. Збройні Сили України створили плацдарм на Лівому березі Дніпра для відтіснення російських сил і зменшення обстрілів Херсона.

Капітан першого рангу Євген Лупаков зробив прогноз щодо Лівобережжя Херсонщини. Існують три фактори, які заважають ЗСУ прорвати оборону окупантів РФ на Лівобережжі Херсонщини і піти в перед, сказав Євген Лупаков.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти