"Ворог згине від своєї ж зброї": Резніков розповів про деморалізацію військових РФ

6 березня 2022, 10:15
734
На думку міністра, Кремль остаточно відкинув спроби приховувати свої наміри – вони прийшли нищити нашу країну, нищити наш народ.
'Ворог згине від своєї ж зброї': Резніков розповів про деморалізацію військових РФ
Олексій Резніков розповів про стан справ в Україні на 11 день війни/ REUTERS

Україна перевела економіку на військові рейки. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міністр оборони Олексій Резніков.

"Заводи та фабрики продовжують роботу, виконують військове замовлення, ремонтують техніку, перетворюють військові трофеї на зброю. Щоб боротись, країна повинна працювати, кожен на своєму місці. Якщо ви вимушені були евакуюватись – знайдіть роботу на новому місці – ваша допомога потрібна всюди", - закликає Резніков.

За словами міністра, ситуація на позиціях контрольована.

відео дня

"Так, в нас теж є втрати. Але кожне ім‘я, кожен наш Герой не буде забутим. Так як і не буде забутий кожен вбивця. Ми розуміємо цінність життя і цінність свободи. Життя кожного українця - безцінне!", - зазначив він.

Крім того, Резніков повідомив, що на визначених напрямках українські воїни переходять у контратаки, ворог втрачає десятки одиниць техніки, просто кидає її та втікає. Тим самим поповнюючі наш "парк" техніки. Ворог згине від своєї ж зброї.

Також, за словами міністра, невдоволення і деморалізація серед окупаційних військ посилюється. До них приходить прозріння, як і до деяких російських олігархів.

"Все більше випадків небажання воювати. Ворог продовжує нести суттєві втрати. Знищено майже 90 літаків та гелікоптерів. Їх збивають ППО, морська піхота, наші кіборги по всій країні. Кількох ворожих пілотів взяли в полон – це важливі свідки на майбутньому військовому трибуналі. Поки хтось боїться закривати небо на Україною – наша армія робить свою справу та знищує ворога", - сказав міністр оборони.

читайте такожВсе усіяно трупами: втрати Росії в Україні перевищили 11 тисяч солдатів та тисячі одиниць технікиЗа словами Резнікова, найбільш боєздатні частини ворога отримали по зубах.

"У Києві та Харкові ворог був зупинений. В Миколаєві відкинутий. Одеса – наш стратегічний резерв. Поповнення сил противника буде все більше ускладнюватись, якість поповнення буде ще гіршою", - додав міністр.

На думку міністра, Кремль остаточно відкинув спроби приховувати свої наміри – вони прийшли нищити нашу країну, нищити наш народ. В них нічого не вийде.

"Вони ведуть війну з жінками та дітьми. Вони не перемогли воїнів, які захищають Харків – вони почали воювати з Харківським університетом. Росіяни - звичайні терористи. А терористи будуть знищені", - підсумував Резніков.

Як писав Главред, Олексій Резніков повідомляв що 66 224 чоловіків станом на ранок суботи, 5 березня, повернулися з-за кордону-для того, щоб захистити Україну від російського вторгнення.

Війна в Україні - новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти