Можливі масові обстріли: українців попередили про небезпеку 8 і 9 травня

6 травня 2022, 15:22
У загарбників немає суттєвих перемог на фронті, тому вони можуть посилити атаки на мирних жителів.
Можливі масові обстріли: українців попередили про небезпеку 8 і 9 травня
Окупанти 8-9 травня можуть масово обстрілювати українські міста – РНБО/ УНИАН

Українців закликали не ігнорувати сигнали повітряної тривоги і бути максимально обережними 8 і 9 травня. Окупанти можуть влаштувати у ці дні масовані обстріли українських міст.

Загарбники можуть посилити терор проти мирного населення, адже не мають суттєвих успіхів на фронті, попереджають у Раді національної безпеки та оборони.

"Центр протидії дезінформації при РНБО України закликає напередодні та під час 8-9 травня бути особливо уважними до сигналів повітряної тривоги. Оскільки російські війська не можуть похвалитися вагомими здобутками на фронті до Дня перемоги, підвищується ризик масованих обстрілів українських міст в ці дні", – йдеться у повідомленні.

А РНБО закликали уважно реагувати на сигнали повітряної тривоги у ці дні, а також дотримуватись правил у разі запровадження комендантської години.

Раніше повідомлялося, що українські військові підбили українським "Нептуном" російський фрегат "Адмірал Макаров". На борту корабля сильна пожежа, повідомив український нардеп Олексій Гончаренко.

Раніше журналіст-розслідувач видання Христо Грозєв зазначав, що генералітет РФ саботує війну проти України. Велика частина військового керівництва російської армії так чи інакше не підтримує війну Росії проти України. Ідеологічно вірять у "необхідність війни" не більше десяти людей.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти