Військам РФ вдалося трохи просунутися біля Харкова - британська розвідка

14 червня 2022, 11:08
Окупанти обстрілюють населені пункти області.
Окупант
Військам РФ вдалося трохи просунутися біля Харкова/ фото УНІАН, Reuters

У британській розвідці повідомляють, що основними оперативними зусиллями Росії залишається наступ на Північну Корею на Донбасі.

Західна група військ РФ, ймовірно, вперше за кілька тижнів досягла невеликого просування на харківському напрямку, повідомляє Міністерство оборони Великобританії в Twitter.

Тим часом голова Харківської ОВА Олег Синегубов повідомляє, що внаслідок обстрілів області в смт Печеніги загинула 35-річна жінка, її 3-місячна дитина отримала поранення.

відео дня

У селі Малинівка постраждали 11-річний хлопчик і 17-річна дівчина. Дві людини поранені в селищі Жуковського і в селі Завгороднє, а в Харківському районі через попадання чотирьох російських ракет сталася пожежа в складських приміщеннях, горіли вантажні автомобілі.

читайте такожПід Харковом ліквідували самого знаменитого бурята-вагнерівеця ВахуЗазначимо, що окупаційні війська Росії ведуть підготовку до нових атак позицій сил оборони України. На харківському напрямку загарбники зміцнюють особовий склад. Удари по українських територіях можуть бути нанесені, в тому числі, і з окупованого Криму, повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник.

Дивіться новини Харкова онлайн:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти