На вихованців "Оптіми" з 1 вересня чекає розширена програма: Марія Мілецька розповіла про нововведення

5 серпня 2021, 12:22
"Оптима" - це перша в Україні повністю дистанційна школа європейського зразка, яка входить до 50 кращих навчальних закладів для школярів за результатами ЗНО.
На вихованців
Марія Мілецька розповіла про нововведення в " оптимі"

Питання розвитку дистанційної освіти в Україні останнім часом стало пріоритетним для закладів освіти. Так, 30 липня відбулася зустріч генеральної директорки Центру освіти "Оптіма" Марії Мілецької з ректором Національного університету біоресурсів і природокористування, ексміністром освіти Станіславом Ніколаєнко.

Очільники НУБіП і дистанційної школи "Оптіма" обговорили підготовку учнів і вчителів до нових реалій, сучасні технічні засоби, передові напрацювання та власне концепцію якісної освіти.

Відзначимо, "Оптіма" – це перша в Україні повністю дистанційна школа європейського зразка, яка входить до 50 кращих навчальних закладів для школярів за результатами ЗНО. Цей навчальний заклад також є офіційним партнером схваленого МОН проєкту "Розумники" (Smart Kids). Вихованці та випускники "Оптіми" неодноразово демонстрували відмінні знання та мотивацію до навчання, що й зазначила декан гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП Інна Савицька.

відео дня

Марія Мілецька та директор з розвитку Андрій Марченко поділилися зі Станіславом Ніколаєнком успіхами випускників "Оптіми" на ЗНО і планами на новий 2021-22 навчальний рік. Особливу увагу вони звернули на інновації та передові методики в освіті, які застосовує у своїй роботі навчальний заклад.

Зокрема, вже з нового навчального року вихованці "Оптіми" працюватимуть за розширеною індивідуальною програмою. Крім того, на них чекає найкраща в Україні база навчальних матеріалів, інтегровані IT-класи, а також поглиблене вивчення математики та англійської мови.

За словами Марії Мілецької, наймолодшим школярам з 1 вересня буде легше адаптуватися до дистанційного навчання завдяки віртуальним мінікласам. До того ж вони вивчатимуть англійську на кращій ліцензованій платформі — Oxford Learn.

На вихованців

Водночас в "Оптімі" чимало уваги приділяють практичній складовій навчання – кейс-урокам, а інтегрована STEM-концепція стала основою нових поглиблених математичних та IT-напрямків.

На вихованців

Додамо, що Національний університет біоресурсів і природокористування – це один із найбільших українських ВНЗ, який має сильну дослідницьку базу. Тож на зустрічі з Марією Мілецькою ректор університету Станіслав Ніколаєнко продемонстрував напрацювання та досягнення вишу у сфері біотехнологій, агробіології, автоматизації та робототехніки.

На вихованців

Наслідком зустрічі стала угода – "Оптіма" та НУБіП вирішили співпрацювати та розширити роботу у сфері профорієнтації та впровадженні інновацій в навчальний процес. Також Марія Мілецька та Станіслав Ніколаєнко домовилися залучати учнів до наукової та дослідницької діяльності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти