У Вінниці потонула юна дівчина, яка виросла без матері

19 липня 2021, 12:33оновлено 16 серпня 2021, 12:53
Прогулянка до річки Південний Буг в компанії подруги і хлопців закінчилася для 22-річної напів-сироти Ірини Колот трагічно - її бездиханне тіло витягли з води.
дівчина
У Вінниці потонула виросла без матері юна дівчина Ірина Колот / Instagram

У Вінниці у водоймі знайшли тіло дівчини. Загиблою виявилася 22-річна городянка Ірина Колот. Про це повідомляє портал 20 хвилин.

16 липня, біля одного з кафе у Вінниці рятувальники дістали з Південного Бугу тіло невідомої дівчини. На місці тіло оглянув судмедексперт і не виявив ознак насильницької смерті.

Як розповіла Наталія, подруга загиблої, напередодні вони пішли на прогулянку до річки з друзями — двома хлопцями.

"Мати Ірини загинула в ДТП, коли дівчинці було вісім років. Її виховував батько. У січні Ірині мало виповнитися 23 роки. Вона дуже позитивна людина була. Останнім часом працювала Ревізором в "Аврорі"", — розповідає дівчина.

Як каже Наталя, Ірина приревнувала її до хлопця і пішла купатися на самоті.

"Після цього ми вже її не бачили. Ірина так і не повернулася. Ми її шукали до першої години ночі і думали, що Іра пішла додому. А сьогодні дізналися, що її вчора знайшли мертвою", — розповіла дівчина.

Зараз ведеться слідство і поліція з'ясовує обставини смерті Ірини.

читайте такожНе догледів: на Волині потонув 2-річний хлопчик, за яким доглядав батько

Нагадаємо, раніше в Одесі на пляжі Аркадія труп потопельника пролежав чотири години. В цей час туристи спокійно розважалися.

"З пів на восьму ранку на пляжі лежало тіло 83-річного чоловіка, забрали його тільки до 12-ї дня. Поки невідомо, що стало причиною загибелі - проблеми зі здоров'ям, необережна поведінка або самогубство", - написали місцеві ЗМІ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти