У США легендарного телеведучого Ларрі Кінга відвезли в лікарню з COVID-19

3 січня 2021, 09:52
87-річного мастодонта американського ТБ доставили в одну з лікарень Лос-Анджелеса.
Кінг
Ларрі Кінг / УНІАН

Легендарного американського телеведучого Ларрі Кінга терміново доставили в лікарню ‒ після того, як його аналіз на коронавірус COVID-19 дав позитивний результат.

Таке повідомлення опублікували журналісти телеканалу CNN. За їх інформацією, 87-річний телеведучий був госпіталізований в Лос-Анджелесі в медичний центр Седарс-Синай.

"Ларрі боровся з величезною кількістю проблем зі здоров'ям за останні кілька років, і з цим він також бореться, він чемпіон", ‒ заявили джерела журналістів.

За даними CNN, Ларрі Кінг давно страждає від цукрового діабету і серцево-судинних захворювань. Крім того, в 2017 році він повністю пройшов курс лікування від онкологічних захворювань.

Ларрі Кінг прославився, як флагман-телеведучий саме на каналі CNN (в період з 1985 по 2010 рік). Він брав інтерв'ю у політиків, бізнесменів та інших знаменитостей у своєму передачі Larry King Live. З липня 2012 року він веде програму Larry King Now на стрімінгу Hulu і на американському відділенні російського пропагандистського каналу Russia Today.

читайте такожУ РФ телеведучий в комі перебуває в реанімації через коронавірус

Новини в США - що було раніше:

  • Обраний президент США Джо Байден розповів про свої плани в контексті нарощування виробництва вакцини від коронавірусу.
  • Він пообіцяв, що після інавгурації скористається законом про оборонне виробництво, щоб прискорити виробництво вакцини від коронавірусу

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти