У СІЗО, де утримують активіста Стерненка, спалахнула пожежа

27 лютого 2021, 23:04
У Департаменті з питань виконання кримінальних покарань розповіли, що пожежа сталася о 19:50 у результаті необережного поводження з вогнем.
Сергій Стерненко
В Одеському СІЗО сталася пожежа / УНІАН

У той час як у столиці під Офісом президента відбувалися мітинги прихильників Сергія Стерненка, в Одеському СІЗО, де утримується активіст, сталася пожежа, яку вдалося оперативно загасити, повідомив відділ комунікації Державної кримінально-виконавчої служби.

Займання сталось в харчовому блоці СІЗО, його швидко ліквідували. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Пізніше відео опублікувало місцеве видання Думська.

У Департаменті з питань виконання кримінальних покарань розповіли, що пожежа сталася о 19:50 у результаті необережного поводження з вогнем. Займання сталося в підсобному приміщенні для господарського інвентарю, яке примикає до харчоблоку державної установи "Одеський слідчий ізолятор".

читайте такожГеращенко прокоментував акцію протесту прихильників Стерненко

У результаті пожежі була пошкоджена покрівля площею 5 кв. м.

"Травмованих серед засуджених і співробітників немає. Харчоблок закладу працює в штатному режимі. Пожежу ліквідовано о 20: 40", - сказано в повідомленні.

Справа Стерненко - про що повідомлялося раніше:

  • 23 лютого Приморський суд Одеси визнав Сергія Стерненка винним у викраденні людини і засудив його до семи років і трьох місяців позбавлення волі з конфіскацією половини майна. Крім того, Стерненка визнали винним у незаконному зберіганні зброї — травматичного пістолета.
  • За словами Стерненка, пістолет він знайшов біля будинку. В результаті, активісту призначили покарання за розбій і зберігання зброї, а за викрадення людини — звільнили від відповідальності за закінченням строків давності.
  • Адвокати одеського активіста Сергія Стерненка подали заяву про переведення в найкоротші терміни їх підзахисного з Одеського СІЗО до Києва, оскільки вважають, що є реальна загроза для його життя.
  • Увечері 23 лютого прихильники активіста Сергія Стерненка зібралися біля офісу президента, щоб провести акцію протесту проти вироку активісту, після чого почалися сутички з силовиками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти