У поліції Києва висловилися щодо протестів прихильників Стерненка

27 лютого 2021, 19:05оновлено 27 лютого 2021, 20:59
Під час акцій протесту в Києві не було зафіксовано правопорушень. Поліцейські після завершення протестів продовжили забезпечувати правопорядок.
У поліції Києва висловилися щодо протестів прихильників Стерненка
У поліції розповіли подробиці протестів

У Києві сьогодні відбулися акції протесту з вимогою звільнення активіста Сергія Стерненка і фігуранта справи про вбивство журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка. Правоохоронці розповіли, чи були зафіксовані правопорушення, повідомила пресслужба Нацполіції.

За даними поліції, під час сьогоднішніх акцій протесту в Києві не було зафіксовано правопорушень. Поліціянти після завершення протестів продовжили забезпечувати правопорядок на вулицях Києва.

"Охорону публічної безпеки та порядок забезпечували співробітники поліції, зокрема поліції діалогу, Національної гвардії та Державної служби з надзвичайних ситуацій", - додали в поліції.

Справа Стерненко - про що повідомлялося раніше:

  • 23 лютого Приморський суд Одеси визнав Сергія Стерненка винним у викраденні людини і засудив його до семи років і трьох місяців позбавлення волі з конфіскацією половини майна. Крім того, Стерненка визнали винним у незаконному зберіганні зброї — травматичного пістолета.
  • За словами Стерненка, пістолет він знайшов біля будинку. В результаті, активісту призначили покарання за розбій і зберігання зброї, а за викрадення людини — звільнили від відповідальності за закінченням строків давності.
  • Адвокати одеського активіста Сергія Стерненка подали заяву про переведення в найкоротші терміни їх підзахисного з Одеського СІЗО до Києва, оскільки вважають, що є реальна загроза для його життя.
  • Увечері 23 лютого прихильники активіста Сергія Стерненка зібралися біля офісу президента, щоб провести акцію протесту проти вироку активісту, після чого почалися сутички з силовиками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти