У Росії верблюд до смерті забив росіянина, який його ударив

6 лютого 2023, 14:31
У черговій російській глибинці, в Омській області, двогорбий верблюд розлютився і розтерзав росіянина, який вдарив його по морді.
Верблюд, Росія
У Росії верблюд до смерті забив ударив його росіянина / ua.depositphotos.com

Стара приказка "У верблюда два горби, тому що життя - боротьба" отримала нове підтвердження в країні-агресорі, РФ, де така тварина розтерзала росіянина, який його вдарив.

У черговому ведмежому кутку, на мисливській базі неподалік від села Приозерка (Омська область) охоронець чомусь вирішив вдарити двогорбого верблюда -прямо по мармизі. Гордий "корабель пустелі" не стерпів такого звернення і негайно накинувся на грубіяна. І в лічені верблюд розправився з кривдників - вельми жорстоко і криваво.

Як пишуть у тамтешніх соцмережах, хам, який вдарив верблюда, помер на місці від отриманих травм.

відео дня

Відео інциденту категорії 18 + Ви можете подивитися повністю в Telegram-каналі "Главреда".

У Росії верблюд до смерті забив росіянина, який його ударив
У Росії верблюд до смерті забив росіянина, який його ударив

Нагадаємо, кілька років тому в іншій російській глухомані стався льодовий душу інцидент. В Іркутській області прокуратура надіслала в поліцію запит про порушення кримінальної справи через ритуальне спалення шаманами п'яти верблюдів - "заради зміцнення Росії".

Причому тоді ж керівник причетної до інциденту організації шаманів "Вічно синє небо" Артур Цибіков гордо заявляв журналістам, що готовий понести покарання, якщо його дії визнають злочином.

Втім, схожими, хоч і менш людоїдськими витівками, жителі країни-агресора відрізнялися досить часто. Приблизно тоді ж пенсіонерки з "загонів Путіна" гнівно спалили портрет американського дипломата Курта Волкера, а також фото медіакоммерсанта Павла Дурова.

Інші новини про дикі інциденти з Росії:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти