В ОП обіцяють відбудовати деокуповані регіони попри ризик повернення окупантів

9 травня 2022, 20:44
109
У Київській області за добу підключили до електропостачання 9 тис. споживачів.
В ОП обіцяють відбудовати деокуповані регіони попри ризик повернення окупантів

В Україні не будуть збавляти темпи відновлення деокупованих регіонів, не дивлячись на те, що зберігається ризик повернення туди російських військ. Про це у Telegram заявив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

"Ми готові до того, що російські окупанти можуть повернутись на нашу землю. Проте в жодному разі ми не будемо збавляти темпи відновлення постраждалих від війни регіонів, де вже припинились бойові дії. Люди не можуть жити на руїнах. Необхідно все привести до ладу", - зазначив Тимошенко. За його словами, на Сумщині тривають роботи з розбирання завалів Охтирської ТЕЦ, яку нещадно намагались знищити окупанти. У Тростянці комунальні служби прибирають вулично-дорожні мережі на території міста.

В ОП обіцяють відбудовати деокуповані регіони попри ризик повернення окупантів

Також Тимошенко додав, що у Київській області упродовж доби під'єднали до електропостачання 9 тис. споживачів. У місті-герої Ірпені на 66% відновлено газопостачання. Без газу на Київщині залишається село Почепин, там ще тривають роботи з розмінування.

відео дня

Протягом доби виявлено та знищено 126 вибухонебезпечних предметів. Станом на 9 травня затримали 291 мародера у Київській області.

"Бережіть себе! Побачивши будь-який небезпечний предмет, відразу дзвоніть у поліцію та ДСНС. Поліцейські працюють 24/7", - закликав заступник керівника ОП.

Раніше Тимошенко повідомив про те, що українські архітектори, планувальники, дослідники, дизайнери та інженери запропонували волонтерський проєкт довідника, в якому буде зібрано найкращі світові приклади якісних громадських просторів та описані правила їхнього створення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти