Під Одесою прогриміли вибухи під час повітряної тривоги, є 2 влучання: подробиці

10 листопада 2023, 20:07оновлено 10 листопада 2023, 21:43
За попередніми даними, внаслідок атаки окупантів постраждали троє людей.
Последствия атаки возле Одессы
Під Одесою прогриміли вибухи під час повітряної тривоги, є 2 влучання/ колаж: Главред, фото: Сили оборони півдня

В Одесі ввечері у п’ятницю, 10 листопада, прогриміли вибухи під час повітряної тривоги.

Про вибухи у місті повідомили журналісти "Суспільне. Одеса". У той же час місцева влада закликала жителів двох районів області перебувати в укриттях.

"Жителі Одеського та Білгород-Дністровського районів, будь ласка, перебувайте в безпечних місцях до відбою повітряної тривоги! Це важливо!", – написав у Telegram голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

відео дня

Повітряна тривога в Одесі та Одеській області тривала 23 хвилини, її відмінили близько 20:00.

Було два влучання, є постраждалі

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер пізніше повідомив, що під час вечірніх повітряних тривог були два влучання в Одеському районі. Три людини постраждали.

"Наразі відомо про трьох постраждалих. 96-річну жінку дістали з-під завалів в дачному кооперативі. Її госпіталізовано. Стан стабільний, медики надають всю необхідну допомогу. Також двоє літніх людей (72 та 73 років) отримали легкі травми, їм надано допомогу на місці. Бажаємо постраждалим якнайшвидшого одужання", – зазначив Кіпер.

Одна ракета влучила по дачному кооперативу

Загарбники двічі ударили ракетами по Одеській області. Одна з ракет влучила по дачному кооперативу. Саме там постраждали троє людей, повідомили Сили оборони півдня.

"Літню жінку, яку врятували з-під завалів приватного будинку, госпіталізовано. Її стан стабільний. Ще двоє літніх чоловіків отримали легкі поранення, їм надано допомогу на місці", – йдеться у повідомленні.

Також у Силах оборони півдня розповіли, що друга ворожа ракета – ймовірно, надзвуковий "Онікс" – влучила в припортову інфраструктуру. Люди не постраждали, масштаби руйнувань уточнюються.

Ракетні удари РФ по Україні

Нагадаємо, 7 листопада біля Кривого Рогу був "приліт", окупанти вдарили по інфраструктурному об’єкту. Російські загарбники нанесли удар по одному з інфраструктурних об’єктів, повідомила влада області.

У ніч на 10 листопада РФ атакувала Україну 6 "шахедами" і 2 ракетами. Під ударом були п'ять областей України – Дніпропетровська, Харківська, Миколаївська, Полтавська та Київська. Силам ППО вдалося збити 5 дронів і одну ракету Х-59.

У Повітряних силах повідомили, що в Україні повітряні тривоги будуть довшими. Речник Повітряних сил України Юрій Ігнат заявив, що в Україні може збільшитися тривалість повітряної тривоги. Все через зліт російського винищувача МіГ-31К – носія аеробалістичних ракет Х-47 "Кинджал". Окупанти відпрацьовують завдання по більш тривалому знаходженню літака в повітрі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти