У Метінвесті розповіли, скільки витратили на екологічні проекти

2 березня 2021, 15:39
У поточному році компанія планує реалізувати масштабну інвестиційну програму.
У Метінвесті розповіли, скільки витратили на екологічні проекти

Група "Метінвест", яка є найбільшим в Україні виробником залізорудної сировини і сталі, в 2020 році направила понад 200 млн дол. на екологічні проекти, повідомив генеральний директор компанії Юрій Риженков.

"В цілому в 2020 році ми направили понад 200 млн дол. на екологічні проекти, і в цьому році ми плануємо збільшити цю цифру", - сказав він в інтерв'ю The Brussels Times.

Він нагадав, що минулого року компанія завершила найбільший екологічний проект в історії України - реконструкцію аглофабрики на ММК ім. Ілліча, що дозволило в рази знизити викиди забруднюючих речовин в атмосферу.

відео дня

"Будівельні роботи активно велися останні п'ять років, при цьому інвестиції перевищують 160 млн дол. наших власних коштів", - заявив генеральний директор компанії.

Риженков також повідомив, що в 2021 році "Метінвест" планує реалізувати масштабну інвестиційну програму.

"Цього року ми відзначаємо наше 15-річчя і плануємо реалізувати масштабну інвестиційну програму – ключові проекти, спрямовані на розвиток і підвищення внутрішньої ефективності, а також на майбутнє. Це буде одним із знакових подій. При цьому ми продовжимо інвестувати в наші екологічні проекти по зниженню вуглецевого сліду, це важлива частина наших заходів по ESG", - резюмував він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти