У Маріуполі важко поранили соратника Кадирова, підозрюваного у вбивстві Нємцова

29 березня 2022, 19:54
У Маріуполі після невдалого штурму порожнього згорілого будинку важкі поранення отримав наближений до Кадирова польовий командир
У Маріуполі важко поранили соратника Кадирова, підозрюваного у вбивстві Нємцова
Маріуполь / соцмережі

У Маріуполі після невдалого штурму порожнього згорілого будинку важкі поранення отримав наближений до Кадирова польовий командир і організатор вбивства Бориса Нємцова Руслан Геремеєв.

"Очевидно, цей сивобородий горець під час штурму послизнувся на пляшці, яку раніше залишили російські солдати і прийняв на себе всю вогневу міць порожніх вікон Маріупольської багатоповерхівки і прикрив своїх менш досвідчених тіктоквоїнів, врятувавши їм життя і здоров'я", - повідомляє "Азов. Маріуполь".

У повідомленні зазначили, що "сподіваємося Геремєєв помре від отриманих поранень і Український дім відновить справедливість і помститься за Нємцова, чого не змогли зробити всі російські патріоти і силовики".

відео дня

Кадиров в Україні

Спочатку Київ, а тепер Маріуполь. 3 березня в російських Телеграм-каналах з'явилася інформація-мовляв, Рамзан Кадиров знаходиться в Україні і зустрівся з чеченськими силовиками, які беруть участь у війні проти України. Російські пропагандисти опублікували відео, з якого зробили висновок, що Кадиров знаходиться в приблизно в семи кілометрах від української столиці.

В СБУ це вкидання спростували.

Через кілька годин після публікації відео влада Чечні підтвердила росЗМІ, що Кадиров знаходиться в Маріуполі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти