У Кривому Розі суд виніс вирок "мінеру" квартири батьків Зеленського

16 квітня 2021, 04:21
Суд закінчив розгляд і виніс вироком з приводу справи людини, яка "замінувала" в лютому нинішнього року квартиру батьків президента України.
Молоток, суд
У Кривому Розі суд виніс вирок "мінеру" квартири батьків Зеленського / УНІАН

У Кривому Розі до чотирьох років тюремного терміну з випробувальним терміном два роки суд засудив 59-річного чоловіка за повідомлення про "мінування" будинку батьків президента України Володимира Зеленського. Про це повідомляє Радіо Свобода.

На суді "мінер" повністю визнав свою провину. Тепер з нього повинні стягнути на користь держави близько чотирьох тисяч гривень судових витрат.

У лютому 2021 року чоловік повідомив про "замінування" багатоповерхівки в Кривому Розі, в якій живуть батьки Зеленського. Тоді поліція перевірила інформацію, але не знайшла ніяких вибухонебезпечних предметів і речовин.

читайте також"Нехай дивляться в очі батькам померлих": Зеленський жорстко відповів бунтівним мерам

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • У понеділок ввечері, 15 лютого, в Металургійному районі Кривого Рогу 59-річний безробітний чоловік "замінував" квартиру, яка знаходиться в одній з багатоповерхівок.
  • Правоохоронці з'ясували, що життю людей нічого не загрожує, і знайшли "мінера" - чоловік знаходився вдома, у нього були ознаки алкогольного сп'яніння,
  • Зловмисник заявив, що "замінував" квартиру, в якій живуть батьки президента Володимира Зеленського, оскільки незадоволений своєю пенсією і хотів поговорити з очільниками держави.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти