У Києві впав ліфт із медиками швидкої допомоги

15 жовтня 2020, 17:34
Трагедії вдалося уникнути завдяки системі аварійного гальмування.
ліфт
У Києві обірвався ліфт із медиками швидкої / УНІАН

В Києві у житловому будинку на вулиці Літинська обірвався ліфт, в якому знаходилися медики швидкої допомоги, що поспішали на виклик до важкої пацієнтки.

Як інформує в Facebook КНП Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва, подія трапилася 14 жовтня.

Уточнюється, що медики поспішали за викликом в одну з квартир столиці. Швидку викликала жінка, вона запевняла, що її дочка знепритомніла, хрипить, а з рота йде піна. Лікарі поспішали на виклик, біля під'їзду їх чекала мати і 10-річна дочка пацієнтки.

відео дня

Бригада разом із близькими за вказаною адресою сіла в ліфт, щоб піднятися на восьмий поверх. Однак на п'ятому поверсі кабіна раптово обірвалася і почала летіти вниз із величезною швидкістю.

"На щастя, на 2-му поверсі спрацювала система аварійного гальмування і ліфт зупинився", - йдеться в повідомленні.

читайте також"Щоб я тебе, с * ка, не бачив": у Києві чоловік жорстко провчив молодь, яка співала гімн РФДля звільнення медиків із ліфта довелося викликати рятувальників, які благополучно дістали людей з кабіни. На щастя, травм і жертв вдалося уникнути.

"Поки рятувальники через вузьку щілину витягували медиків і супроводжуючих з кліті, на виклик виїхала інша бригада, і надала необхідну екстрену допомогу пацієнтці", - сказано в повідомленні.

Новини Києва

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти