У Києві над дитячою лікарнею Охматдит збили крилату ракету окупантів

6 березня 2022, 17:22
215
Як кажуть медики, в результаті підлого ракетного удару загарбників, в Охматдиті виявилося пошкоджено вікно і ледь вціліли двері.
 Охматдит
"Охматдит" / НДСЛ Охматдит / Facebook

В Києві над легендарною дитячою лікарнею Охматдит збили крилату ракету, яку запустили російські окупанти. Таке повідомлення опубліковане на офіційній сторінці медзакладу в соціальній мережі Facebook.

"Над дитячою лікарнею Охматдит збили крилату ракету - в результаті пошкоджено вікно і мало не виламало двері. Важко поранених дітей намагаються довести до медзакладу - напередодні таких поранених малюків було троє, але жоден не зміг дістатися. Лікарі продовжують оперувати, робити діалізи і тримати патріотичний настрій", - йдеться в повідомленні.

читайте такожВійська РФ обстрілюють лікарні та бригади швидкої допомоги - Ляшко

відео дня

Нагадаємо, раніше керівник МОЗ Віктор Ляшко повідомляв про те, що російські окупанти станом на ранок 6 березня вивели з ладу в Україні 34 лікарні.

Чиновник підкреслив, що це є порушенням Женевської конвенції.

За словами Ляшка, окупаційні війська поводяться як терористи, а не як солдати. Адже тепер багато медичних працівників не можуть допомагати людям в умовах війни, коли така допомога якраз вкрай необхідна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти