У кафе Чернігова ветеран АТО відмовилася обслуговувати сепаратистку

4 січня 2021, 18:38оновлено 5 січня 2021, 00:55
Клієнтку обурив червоно-чорний прапор на вітрині закладу.
У кафе Чернігова ветеран АТО відмовилася обслуговувати сепаратистку
У кафе Чернігова учасниця АТО відмовилася обслуговувати "сепаратистку" / Фото: скріншот з відео

У Чернігові в кафе Права кава господиня, яка є ветераном АТО, відмовилася обслуговувати відвідувачку, звинувативши її в сепаратистських поглядах.

"Вперше в моє кафе прийшла сепаратистка", - повідомила на відео в Tik Tok власниця закладу, учасник АТО Катерина Число. Ролик опублікований в YouTube.

За словами ветерана, жінка висловила обурення у зв'язку з тим, що на одній з полиць розташований червоно-чорний прапор. Вона запитала, навіщо на вітрині необхідний цей атрибут.

"Зайшла клієнтка і стала питати:" А що це? А навіщо це? Червоно-чорний прапор, прости Господи!" ,- процитувала Число відвідувачку.

читайте такожЗаробітчанин і ветеран АТО пояснив небажання працювати в УкраїніГосподиня закладу у відповідь пояснила, що прапор у кафе для того, щоб люди не забували про війну на Донбасі, а власники закладу – військові. За словами Число, жінка заявила: "Це ви мені, військовій, будете розповідати?".

Після короткого діалогу ветеран відмовилася обслуговувати відвідувачку і попросила покинути кафе, додавши, що "неприємно обслуговувати сепаратистів".

"І це на сьомому році війни, в Чернігові! Тобто сепаратисти вже настільки оборзіли, що просто приходять і вказують нам, що ми не повинні бути українцями", – сказала вона.

Ветерани АТО

  • У Києві на Майдані Незалежності 11 жовтня ветеран АТО облив себе горючою сумішшю і підпалив, він перебував у комі.

  • Скандально відомий нардеп Ради VIII скликання від Блоку Петра Порошенка Олег Барна одягнувся у військову форму, начепив Бойові медалі на груди і намагався взяти участь у марші ветеранів АТО на честь Дня Незалежності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти