Українські бійці на Донбасі здали кров для онкохворих дітей

25 січня 2022, 12:32
Як кажуть медики, всю зібрану у бійців і офіцерів ЗСУ кров періодично спрямовують на виготовлення життєво необхідних застосовуваних препаратів.
Бійці ЗСУ
Українські бійці на Донбасі здали кров для онкохворих дітей / facebook.com/EastOC

На сході України, у зоні проведення операції Об'єднаних сил, українські військовослужбовці долучилися до благодійної місії та здали кров на лікування дітей, які страждають від онкохворих захворювань. Про це повідомляється на Facebook-сторінці "Оперативне командування "Схід"".

У тексті йдеться, що ініціативу підтримали військовослужбовці управління Оперативного командування "Схід" і підпорядкованих військових частин.

Як кажуть медики, цивільним і військовим лікувальним закладам завжди потрібна кров і її компоненти. І саме тому українські військовослужбовці регулярно займаються донорством. Всю зібрану кров направляють на виготовлення життєво необхідних застосовуваних препаратів:

відео дня
  • в хірургії, неврології, імунології;
  • при інфекційних та онкологічних захворюваннях;
  • для порятунку людей, які постраждали в результаті автокатастроф.

Цього разу, кажуть медики, кров бійців і офіцерів ЗСУ використовують для виготовлення унікальних медичних препаратів Biopharma Plasma (вкрай необхідних для порятунку онкохворих дітей).

читайте такожОдин шанс зі ста: у Дніпрі лікарі врятували бійця ЗСУ з наскрізним кульовим пораненням голови

Нагадаємо, раніше Українські військовослужбовці з 10-ї гірсько-штурмової бригади ЗСУ "Едельвейс" опублікували у всесвітній мережі відео з насосною станцією, на якій терористи і російські військові в порушення норм міжнародного права облаштували бойові позиції. Як кажуть українські військові, станція розташована поруч з селищем шуми Донецької області і контролюється бойовиками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти