Україна закликає світ не визнавати незалежність "Л/ДНР": Рада звернулася до НАТО, ООН та Євросоюзу

15 лютого 2022, 12:55
За відповідну постанову проголосував 331 народний депутат.
Верховна рада
Україна закликає світ не визнавати незалежність "Л / ДНР" / УНІАН

Верховна Рада звернулася до ООН, Єврокомісії, Європарламенту, ПАРЄ, ПА ОБСЄ, ПА НАТО, урядів і парламентів держав світу щодо невизнання незалежності самопроголошених утворень на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

За відповідну постанову проголосував 331 народний депутат.

Згідно з текстом документа, ВР рішуче засуджує будь-які спроби Росії визнати незалежність самопроголошених "Луганської народної республіки" і "Донецької народної республіки".

відео дня

Так, український парламент закликає міжнародне співтовариство не визнавати можливі рішення РФ, які стосуватимуться незалежності цих утворень.

читайте такожYouTube заблокував канали угруповань "ЛНР" і "ДНР"Крім того, Верховна Рада закликає міжнародні організації підтвердити територіальну цілісність держави та її недоторканність у межах міжнародно визнаних кордонів, рішуче засудити будь-які дії Росії, спрямовані на погіршення ситуації у світі в цілому та в Україні зокрема.

Зазначимо, що Державна Дума Росії у вівторок, 15 лютого, проголосувала за ініційований фракцією КПРФ проект постанови Про звернення до президента Володимира Путіна про визнання "ДНР" і "ЛНР" на окупованих Російською державою районах Донбасу.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти