Україна може уразити мінімум 250 об’єктів на території РФ: Жданов назвав умову

26 вересня 2024, 17:20оновлено 26 вересня, 18:07
90
Ракетами дальністю 300 кілометрів можна вдарити по кількох сотнях військових об’єктів на території Росії.
Україна може уразити мінімум 250 об’єктів на території РФ: Жданов назвав умову
Україна могла б уразити мінімум 250 об’єктів на території РФ/ колаж: Главред, фото: УНІАН

Україна могла б вдарити по кількох сотнях військових об’єктів на території країни-агресорки Росії, якби США і Велика Британія все-таки дозволили бити своєю зброєю вглиб російської території.

Наприклад, ракетами дальністю 300 кілометрів можна вдарити мінімум по 250 військових об’єктах росіян. Про це сказав полковник запасу, військовий експерт Олег Жданов в інтерв'ю Главреду.

"На території Російської Федерації таких об'єктів дуже багато. Ракетами дальністю 300 кілометрів можна уразити як мінімум 250 об'єктів" – сказав Жданов.

відео дня

Він зазначив, що це мінімум, який був зазначений у списках, переданих США.

"Утім, на мій погляд, таких об'єктів набагато більше. В окупованому Криму ми також нарахували 250 об'єктів для потенційних ударів. Потроху ворожі цілі там уражаються", – додав військовий експерт.

Хто такий Олег Жданов

Олег Володимирович Жданов (30 березня 1966, Дрезден, НДР) – радянський та український військовик, полковник запасу ЗСУ, український військовий експерт.

З 2016 року часто пише статті в українській, російській, білоруській та іракській пресі. Відкрив власний ютуб-канал, у якому випускає відео з аналітикою бойових дій, де має понад 900 тисяч підписників та 63 млн переглядів, пише Вікіпедія.

Вибухи в РФ – останні новини

Нагадаємо, у ніч на 21 вересня у Краснодарському краї та Тверській області ЗСУ влучно атакували склади зі зброєю окупантів. Як стверджує міністерство оборони РФ, нібито протиповітряна оборона за ніч "перехопила" та "знищила" 101 дрон над російськими регіонами.

Після цього повідомлялося, що ЗСУ могли атакувати військову базу в Торопці новою українською зброєю. Атака на військову базу в Торопці могла бути комбінованою – авіаційний експерт розкрив деталі.

Нагадаємо, OSINT аналітики повідомили, що ядерна ракета "Сармат" вибухнула на полігоні в Росії. Російська ядерна ракета "Сармат" вибухнула в шахті, зруйнувавши полігон для випробування.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти