У Зеленського відповіли на звинувачення щодо присутності дітей у новорічному ролику

5 січня 2021, 23:29оновлено 6 січня 2021, 00:01
В Офісі президента наполягають, що зйомки тривали всього кілька годин.
Володимир Зеленський
У Зеленського стверджують, що дітям зйомки сподобалися / Фото: кадр з відео

Заступник голови Офісу президента Михайло Подоляк запевнив, що у новорічному ролику президента Володимира Зеленського діти брали участь на законних підставах, причому робили це з бажанням і вельми нетривалий період часу.

"Звичайно, зйомки були з дотриманням всіх процедур, прописаних в українському законодавстві. Зокрема, були отримані письмові дозволи від батьків на зйомку дітей. Від жодного з батьків немає, та й не було претензій у бік знімальної групи", - цитує його Укрінформ.

За словами чиновника, зйомки відбулися 27 грудня. Дітей на майданчик запросили ненадовго і зняли швидко з ними ті епізоди, де вони за сценарієм повинні були перебувати в кадрі. Подоляк стверджує, що дітям знімальний процес сподобався, і вони залишилися задоволені.

"Зйомки новорічного привітання президента відбулися лише 27 грудня 2020 року в Маріїнському палаці і на площі перед ним. Участь дітей продиктована логікою самого привітання - саме до дітей, майбутнього нашої країни звертається президент", - пояснив він.

читайте також"Youtube за таке блокує": мережу обурили діти в новорічному ролику ЗеленськогоЧиновник підкреслив, що ЗМІ поширили фейкову інформацію про те, що дітей на знімальному майданчику експлуатували до глибокої ночі.

"Що за оголошення тиражується в соціальних мережах і чи реальне воно, і для яких зйомок в цьому оголошенні запрошували маленьких акторів, сказати важко", - заявив заступник голови ОПУ.

Подоляк підкреслив, що скандал навколо новорічного привітання глави держави спровокували політичні опоненти.

Новорічне звернення Зеленського

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти