"Ми не маємо більше залу": РФ ракетою повністю зруйнувала споршколу в Києві, де займались діти гімнастикою

25 березня 2024, 14:21оновлено 25 березня, 16:09
Тренування дітей мало розпочатися незадовго до ракетного удару.
Ракетний удар по Києву 25 березня
Ракетний удар по Києву 25 березня / Колаж Главред, фото ДСНС

Сьогодні, 25 березня, країна агресор Росія нанесла по Києву балістичними ракетами удар. Відомо, що окупанти зруйнували спортивний зал, де займались діти з художньої гімнастики.

"Не передати словами який жах ми сьогодні пережили. Не побажаю такого нікому і ніколи. Звичайний понеділок, початок робочого тижня, триває активна підготовка до змагань і тут таке. Сказати що всі ми шоковані - не сказати нічого", - повідомила тренер з художньої гімнастики в Києві Полоніна Любов.

Тренер також розповіла, що діти лишилися всього спортивного інвентаря через ракетний удар.

відео дня

"Ми не маємо більше залу. Всі килими, техніка, документи, предмети, сумки із спортивними речами дітей… Немає нічого! Залишились тільки спогади", - каже тренер.

Удар по Києву

За нашими джерелами, тренування дітей мало розпочатися незадовго до ракетного удару, але, на щастя дітей в цей момент в спортивному комплексі не було.

"Одразу скажу, що в цей час зал був закритий, не було ні дітей, ні тренерів! Всесвіт подарував нам шанс жити далі", - каже тренер.

Також тренери просять підтримати гімнасток та відкрили міні збір на спортивне знаряддя для школи з художньої гімнастики Авангард - СК "Rubin", зала якої була знищена. Банка для допомоги.

Ракетний удар по Києву 25 березня

У понеділок, 25 березня, у Києві прогриміли потужні вибухи - окупанти завдали ракетного удару. Вибухи пролунали одразу після оголошення повітряної тривоги в столиці.

У ДСНС повідомили, що внаслідок ракетної атаки росіян пошкоджено триповерхову будівлю спортзалу в Печерському районі Києва.

Президент України Володимир Зеленський прокоментував жорсткий удар по центру Києва.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти