У Кулеби запропонували несподіваного посередника в переговорах Зеленського з Путіним

23 квітня 2021, 13:20
Лідеру Ізраїлю запропонували стати посередником на переговорах між Росією та Україною.
Зеленський може встртиться з Путіним
У МЗС опрацьовують варіанти зустрічі Володимира Зеленського з Володимиром Путіним / Reuters

Україна запропонувала прем'єр-міністру Ізраїлю Біньяміну Нетаньяху стати посередником на переговорах з Росією, заявив посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук.

Як підкреслив він в ефірі ізраїльського телеканалу i24NEWS, у Нетаньяху хороші відносини і з президентом України Володимиром Зеленським, і з його російським колегою Володимиром Путіним.

"Я радий заявити, що прем'єр-міністр не сказав "ні". Він сказав, що постарається зробити все, що в його силах. Ми раді, що пан Нетаньяху не відхилив цю місію, а навпаки - він показав свій інтерес і бажання допомогти", — додав Корнійчук.

Відзначимо, що раніше Нетаньяху направив Зеленському відкритий лист, в якому теж виступив за розширення дружби і співпраці.

"Я впевнений, що Ізраїль і Україна продовжать тісно працювати разом, шукати нові шляхи розширення дружби між нашими країнами для подальшого просування кооперації у всіх сферах спільних інтересів", — повідомляє Інтерфакс-Україна.

Крім того, Нетаньяху подякував президенту України за привітання з 73-м днем незалежності країни і додав, що протягом цього періоду Ізраїль пережив "значну трансформацію".

читайте такожВ ОП підловили Путіна на важливому застереженні щодо переговорів з "ЛДНР"

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Ізраїлі могла відбутися зустріч президента Володимира Зеленського з його російським колегою Володимиром Путіним.

Переговори Зеленського з Путіним:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти