Тука спрогнозував, що влаштує Путін на Донбасі через санкції проти " каналів Медведчука"

9 лютого 2021, 23:00
За словами екс-заступника міністра Георгія Туки, Володимир Путін сприймає всі атаки на Віктора Медведчука не як політичну дію, а як особистий удар.
Тук
Георгій Тука / УНІАН

Влада Росії найближчим часом піде на загострення військового конфлікту на Донбасі у зв'язку з тим, що президент Володимир Зеленський ввів санкції проти нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака і проти зареєстрованих на нього каналів ZIK, 112 Україна і NewsOne [ЗМІ називають їх реальним власником нардепа Віктора Медведчука - Главред]. Такий прогноз зробив ексзаступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і колишній губернатор Луганської області Георгій Тука в інтерв'ю порталу Телеграф.

"Загострення на Донбасі почалося не вчора. Воно плавно йде вже майже півтора тижня. Збільшилася кількість обстрілів, частіше став застосовуватися великий калібр. Що стосується підв'язки до санкцій проти каналів Медведчука. Того ж дня, коли їх ввели, я виклав у соцмережах свою думку. Запитав:Чи готові ми до загострення на Донбасі? Річ у тому, що у взаєминах Медведчука і Путіна є одна особливість. Путін сприймає всі атаки на Медведчука не як політику, а як особисте [Володимир Путін - хрещений батько його дочки ‒ Главред]. Так що, думаю, реальне загострення - попереду", - сказав Тука.

читайте такожРосія нічого не робить просто так: Тука назвав справжню причину обміну полоненими

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • Георгій Тука стверджував, що попри формальну заборону офіційного Києва на торгівлю з ОРДЛО, в реальності ситуація з товарообігом виглядає інакше.
  • "Наші українці, які опинилися на окупованій території, надали мені велику кількість інформації. Сьогодні вже працює повністю налагоджена система незаконного видобутку антрациту, контрабандного переправлення його на територію Росії. Звідти йде легалізація, і ми самі купуємо це вугілля", - говорив він.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти