"Танцювала в одних мотузочках": лікар із Запоріжжя на ТБ виконала відвертий танець на пілоні

15 листопада 2021, 12:31оновлено 15 листопада 2021, 13:04
30-річна лікар-терапевт працює в одній із запорізьких лікарень. Але вже давно захоплюється танцями на пілоні і навіть викладає по мережі жителям інших країн.
Навчальний лікар
Лікар із Запоріжжя на ТБ виконала відвертий танець / Reuters

Лікар із Запоріжжя Світлана Юрчак шокувала глядачів і суддів популярного талант-шоу "Україна має талант". Жінка постала перед присутніми у відвертому одязі і виконала сексуальний танець на пілоні. Відео танцю мешканки Запоріжжя опублікували в мережі.

30-річна Світлана кілька років працює лікарем-терапевтом в одній із запорізьких лікарень. Кілька років тому вона захопилася танцями на пілоні. І одного разу вирішила показати на всю країну "себе справжню" на талант-шоу.

Свій виступ медик назвала "Екзотик пол-денс". До слова, Юрчак має нагороди в змаганнях з танців на пілоні в Україні, а також викладає по мережі учням з Америки, Канади та Європи.

Жінка вийшла на сцену в чорному балахоні, але коли роздяглася, то збентежила глядачів і суддів — її танцювальний наряд складався з декількох мотузок з шматочками тканини на певних місцях. Під час монтажу виступу мешканки Запоріжжя монтажерам телетрансляції довелося прикривати їх зірочками.

'Танцювала в одних мотузочках': лікар із Запоріжжя на ТБ виконала відвертий танець на пілоні
Світлана Юрчак

читайте такожКсенія Мішина влаштувала гарячі танці на столі на зйомках шоу Україна має талант

Нагадаємо, раніше другий випуск нового сезону шоу "Україна має талант" на телеканалі "СТБ" здивував суддів виступом американо-українського блогера Джуда Келечі, який відомий в Мережі як "Юра з Коломиї".

Він презентував авторську пісню про любов до баношу (популярної Закарпатської страви), яку виконав чистою українською мовою - практично без акценту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти