На Одещині чоловік розкопав могилу, щоб подивитися на тіло начальника

3 лютого 2022, 10:45оновлено 3 лютого 2022, 14:10
629
У суді зловмисник свою провину визнав повністю і розкаявся у скоєному. Він пояснив, що він працював за наймом у покійного, який загинув у липні 2020 року.
Могила, лопата
На Одещині чоловік розкопав могилу колишнього начальника / Колаж Фото УНІАН

Саратський районний суд (Одеська область) засудив чоловіка до умовного терміну покарання, розрив могилу колишнього начальника і розбив труну з його трупом. Така інформація міститься в офіційних документах.

Слідство встановило, що 6 серпня 2020 року о 22.00 він прийшов на кладовище, яке розташоване в Татарбунарах, біля автодороги "Татарбунари - Арциз", де був похований його колишній роботодавець. Будучи вельми скривдженим на покійного, чоловік лопатою розкопав могилу і знищив кришку труни.

"Він переконався, що в труні реально напіврозкладений труп його колишнього начальника. І закопав могилу. Але труні біля голови покійного він залишив гумові рукавички", - сказано у вироку.

відео дня

У суді зловмисник свою провину визнав повністю і розкаявся у скоєному. Він пояснив, що він працював за наймом у покійного, який загинув у липні 2020 року. Могилу він розкопав і розбив труну ‒ для того, щоб побачити обличчя покійного.

Суд визнав чоловіка винним в оскверненні могили і засудив до двох років тюремного ув'язнення умовно. Крім того, він повинен буде пройти курс лікування від психічних розладів.

читайте такожАвто в річці стало могилою для трьох чоловіків: подробиці загадкової ДТП на Полтавщині

Нагадаємо, раніше в Одесі Підлітки поглумилися над могилами на одному з кладовищ. Свої дії вони фіксували на мобільний пристрій.

При цьому тінейджери нецензурно висловлювалися і курили сигарети. Крім того, неадекватні молоді люди також помочилися на могили померлих.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти