Кривавий злочин: у центрі Києва підстрелили чоловіка

26 травня 2020, 21:28
За інформацією поліції, під час стрілянини був поранений 37-річний чоловік. Зараз тривають пошуки злочинця.
Рука з пістолетом
На Печерську у Києві сталася стрілянина / SKELET-info

Стрілянина у Києві - у центрі столиці на Печерську сталася стрілянина, в результаті якої було поранено 37-річного чоловіка.

За інформацією прес-служби Національної поліції столиці, повідомлення про стрілянину на вулиці Драгоманова надійшло о 18:20.

За викликом негайно виїхали слідчо-оперативні групи поліції, криміналісти, кінологи та представники інших профільних служб. На місці події правоохоронці проводять першочергові слідчі дії та встановлюють всі обставини події.

відео дня

читайте такожКривава стрілянина в Миколаєві: версії замаху на одіозного бізнесмена Мультика

Зібрані відомості по даному факту зареєстровані у Печерському управлінні поліції. Після проведення всіх необхідних першочергових слідчих дій цій події буде дана правова кваліфікація, додали в поліції.

Як раніше писав Главред, у Кривому Розі важке поранення в результаті стрілянини з травматичної зброї отримав прокурор місцевої прокуратури №3 Олексій Пипка. Відповідне повідомлення у п'ятницю, 22 травня, опублікував місцевий портал Перший міський з посиланням на власні джерела.

Нагадаємо, раніше в Києві біля будинку №17 по Броварському проспекту біля ресторану Мафія сталася бійка зі стріляниною. Після відпочинку в закладі компанія молодих людей не захотіла оплачувати рахунок. Потім вони завдали тілесних ушкоджень охоронцю. Його колега застосував у відповідь зброю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти