Sportarena випустила документалку про роту ударних БпЛА "Фаворит", яку патронує Favbet

25 січня 2024, 18:00
Новина підготовлена і розміщена на правах реклами.
спортарена

Портал Sportarena представив повнометражну хроніку про діяльність одного з найефективніших підрозділів ударних БпЛА у складі ЗСУ – роту "Фаворит" під командуванням віцепрезидента Української федерації MMA (UFMMA) Дениса Перча.

спортарена

Роту "Фаворит" патронує українська iGaming-компанія Favbet.

реклама

Для створення півторагодинної стрічки спортивний журналіст Микита Дмитрулін разом зі знімальною групою Sportarena побував на позиціях роти, де зняв ексклюзивні інтерв’ю з бійцями та став свідком реальної бойової роботи підрозділу – від виготовлення "скидів" до розвідки та ураження ворожої техніки.

Дивіться відео:

Потрапили в кадр і речі, які зазвичай залишаються за лаштунками воєнних хронік: важкі щоденні тренування, побут захисників на передовій та щирий гумор, що допомагає не втрачати мотивації у найважчих ситуаціях.

спортарена

Сьогодні рота Дениса Перча, позивний "Кореєць", працює на Бахмутському напрямку, де ворог зосередив понад 90 000 окупантів та щодня намагається продавити українську оборону нескінченними хвилями "м’ясних штурмів".

Ефективно знищувати окупантів "Фавориту" допомагає підтримка сотень волонтерів, спортивна спільнота, а також компанія Favbet, яка патронує підрозділ з моменту його створення минулого року.

реклама

За підтримки української компанії військовим передано понад 300 найменувань техніки, в тому числі позашляховики, обладнання та амуніцію, а також більш як 100 дронів різного призначення з усіма комплектуючими.

"У нас ще жодного разу не було такого випадку, щоб була ціль, а не було дронів, щоб її уразити. Зараз ми не маємо жодних стандартів або лімітів на витратні матеріали, Favbet закриває всі потреби", – каже Денис Перч.

У Favbet запевнили, що продовжуватимуть підтримувати "Фаворит" та інші підрозділи української армії до перемоги.

"Наша підтримка залишається непохитною, а це відео – лише один із способів висловити щиру вдячність чоловікам та жінкам, які щодня ризикують життям заради нашої свободи", – кажуть у компанії.

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор казино в мережі Інтернет від 20.04.2021 року, видана ТОВ "БК "ФАВБЕТ" на підставі Рішення КРАІЛ від 05.04.2021 року за №137 із змінами та Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року, видана ТОВ "БК "ФАВБЕТ" на підставі Рішення КРАІЛ від 13.12.2022 року за № 433.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти