"Спочатку перемовини": Зеленський розповів про закінчення війни у цьому році

11 січня 2024, 20:50
9029
Президент України вважає, що у першу чергу йдеться щодо перемовин про вступ в Європейський союз.
'Спочатку перемовини': Зеленський розповів про закінчення війни у цьому році
Зеленський розповів про закінчення війни / колаж: Главред, фото: ОПУ, 17 окрема танкова Криворізька бригада

Президент України Володимир Зеленський розповів, чи може війна з країною-агресоркою Росією завершитися у цьому році та від чого це залежить.

"Чи може закінчитися війна в цьому році, чи коли вона закінчиться - це дійсно залежить від багатьох речей. Щоб не втомлювалася українська міцність, для цього цю міцність і мораль треба підтримувати і це дуже важливо. Вона підтримується не тільки зброєю, не тільки фінансами, вона підтримується і політично", - сказав Зеленський на спільній пресконференції з президентом Латвії Едгарсом Рінкевичсом.

Він зазначив, що в першу чергу йдеться щодо перемовин про вступ в Європейський союз.

відео дня

"Тому кінець цієї війни, відновлення наших територій, справедливий мир - це все залежить від єдності нас всіх", - підсумував президент України.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський висловився про плани Путіна захопити частину Європи. Російський президент не зупиниться до тих пір, поки повністю не зруйнує Україну, а після цього може піти далі, тобто - на Литву, Латвію, Естонію і Молдову.

Володимир Зеленський звернувся до союзників і назвав, чого не вистачає ЗСУ. Російські склади були порожніми після початку повномасштабного вторгнення в Україну, тому ймовірна пауза у війні дасть можливість РФ поповнити запаси озброєння.

Більше військових новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти