"Сучасний Гітлер": Данилов жорстко відповів на пропозиції щодо діалогу з Путіним

21 жовтня 2023, 16:18
2898
Секретар РНБО відкинув можливість припинення вогню за посередництва Китаю.
Данилов, Путін
Олексій Данилов прокоментував можливість переговорів з РФ / Колаж: Главред, фото: РНБО, скріншот YouTube

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов прокоментував пропозиції щодо припинення вогню в Україні за посередництва Китаю.

За його словами, Україна не сяде за стіл переговорів, доки російські війська не покинуть окуповані території. Про це секретар Ради безпеки заявив в інтерв'ю Kyodo News.

Він наголосив, що Москва вже "втратила свою незалежність і тепер змушена покладатися на такі країни як Китай, Північна Корея та Іран".

відео дня

Водночас секретар РНБО відкинув можливість припинення вогню за посередництва Китаю. "Немає жодних переговорів, доки Росія продовжує окупувати (українську) територію, включаючи Крим", - переконаний він.

Крім того, Данілов назвав російського диктатора Володимира Путіна "терористом", додавши, що "сучасний Гітлер на ім'я Путін убив 500 наших дітей".

Раніше повідомлялося, що Путін вибухнув заявою про контрнаступ і заклянчив в України переговори. Кремлівський диктатор Володимир Путін "не побачив" результатів контрнаступу сил оборони України та великих втрат у лавах російських окупаційних військ.

Нагадаємо, в ОП заявили про те, що РФ домагається капітуляції, переговори їй не потрібні . Агресор Росія має програти розв'язану проти України війну – це найоптимальніший варіант досягнення миру, сказав радник голови ОП Михайло Подоляк.

Раніше на прес-конференції в Пекіні Путін вибухнув тирадою творів та абсурду. Зокрема, він вигадав нібито сигнали Києва про "переговори" з Москвою і натякнув на "діалог". Путін розмріявся, щоб українська влада сіла за стіл переговорів із представниками кремлівської влади.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти