"Зі смертю диктатора РФ припинить агресію в Україні": хакери зламали Instagram російського консульства

14 жовтня 2021, 17:52
У тексті, який був опублікований на зламаній Insagram-сторінці, говорилося, що Генконсульство РФ нітрохи не підтримує політику Кремля стосовно України.

Генконсульство РФ
Генеральне консульство РФ / grajdanstvo-rossii.com

Сторінку генерального консульства Російської Федерації у Харкові в Instagram зламали - щоб привітати українців з Днем захисників і захисниць України. Там з'явився текст "зі смертю диктатора Росія відмовиться від агресивних, загарбницьких дій в Україні".

"Перебуваючи на священній українській землі, ми усвідомлюємо ницість політики Російської Федерації. Ми захоплюємося українськими хлопцями і дівчатами, які захищають кожну п'ядь своєї землі", − написали невідомі хакери.

відео дня

Крім того, в тексті говорилося, що Генконсульство РФ нітрохи не підтримує політику Росії щодо України.

"Ми не підтримуємо політику нашої держави щодо України. У той час, коли політичне керівництво Росії віроломно окупувало Крим і Донбас, на більшій території РФ люди живуть у злиднях і лихах. Розуміємо, що швидше за все, після цих привітань ми будемо змушені повернутися додому. Слава Україні!", - йдеться в пості.

'Зі смертю диктатора РФ припинить агресію в Україні': хакери зламали Instagram російського консульства

Більш того, невідомі хакери виклали в Мережу особисті дані нібито співробітників Російський спецслужб (ФСБ, Головного управління розвідки, Служби зовнішньої розвідки), який діють в Харкові.

'Зі смертю диктатора РФ припинить агресію в Україні': хакери зламали Instagram російського консульства

читайте такожСліди російських хакерів, які атакували Держагентства США, були виявлені і в Україні-ESET

Нагадаємо, раніше, 9 липня нинішнього року, були зафіксовані хакерські атаки з РФ на веб-портал Військово-Морських сил Збройних Сил України.

"9 липня мали місце випадки хакерських атак структур держави-агресора на веб-портал Військово-Морських сил Збройних Сил України. В результаті, відбулася публікація деяких документів і переважно фейкових повідомлень, пов'язаних з навчаннями "Сі Бриз-2021", які зараз тривають в басейні Чорного моря", - розповіли в повідомленні прес-служби Міноборони.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти