Смертельна пастка для окупантів: Жданов розкрив сценарій ударів по Криму

5 червня 2024, 18:23оновлено 5 червня, 22:55
113
Олег Жданов наголосив на важливості, що Кримський міст все одно потрібно знищити.
Смертельна пастка для окупантів: Жданов розкрив сценарій ударів по Криму
ЗСУ знищать військових у Криму / колаж: Главред, фото: 43 окрема механізована бригада, скріншот: deepstate

Військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов в інтерв'ю Главреду відреагував та проаналізував матеріал видання TheEconomist про те, що Крим стає смертельною пасткою для російських військ після дозволу західних країн бити їхньою зброєю по Росії.

"Кримський міст - це символ, скріпа. І його руйнування стане, швидше, політичним ударом по Путіну. І сьогодні Кримський міст меншою мірою відіграє роль логістичного шляху. А от те, що ми бабахнули поромну переправу, це суттєво: там більший вантажообіг, ніж через Кримський міст. По цій переправі потрібно бити далі", - пояснив Жданов.

Експерт вважає, що Кримський міст все одно потрібно знищити. Думаю, його просто притримують до якоїсь події, щоб піднести Путіну подарунок.

відео дня

"І видання The Economist все абсолютно правильно написало. Адже зараз ми в Криму виносимо радіотехнічні війська і систему протиповітряної оборони півострова. Для чого? А щоб наші літаки могли спокійно здійснювати навіть прямі бомбардування, адже у нас є Су-24. Ми можемо влаштувати бомбометання по Криму, як Росія свого часу робила в Алеппо, тільки бити ми будемо по військових об'єктах. Але для цього потрібно вибити ППО Криму", - розповів Жданов.

Хто такий Олег Жданов

Олег Володимирович Жданов (30 березня 1966, Дрезден, НДР) – радянський та український військовик, полковник запасу ЗСУ, український військовий експерт.

З 2016 року часто пише статті в українській, російській, білоруській та іракській пресі. Відкрив власний ютуб-канал, у якому випускає відео з аналітикою бойових дій, де має понад 900 тисяч підписників та 63 млн переглядів, пише Вікіпедія.

Нагадаємо, що в Силах оборони повідомили про втечу кораблів РФ. Представник Сил оборони Дмитро Плетенчук розповів, що російські окупанти почали виводити свої кораблі з тимчасово окупованого півострова.

Українські військові розбили поромну переправу окупантів. У Генеральному штабі Збройних сил України повідомили, що об’єкт, який знищили ЗСУ, прикривали "сучасні" російські засоби ППО - "Панцир", "Тор", "Тріумф".

Більше військових новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти