Смерть зустріла на Миколаївщині: ЗСУ ліквідували окупанта, який воював з першого дня вторгнення

14 вересня 2022, 15:36
24-річний окупант лише минулого року став випускником військового училища.
ликвидированный оккупант
ЗСУ ліквідували молодого окупанта, який воював проти України з перших днів вторгнення / Колаж фото Іраклі Комахідзе, Радіо Свобода, Reuters

Українські захисники ліквідували 24-річного окупанта Артема Сарайкіна, який воював проти України з першого дня війни. Про це заявив розслідувач Іраклі Комахідзе.

Лише минулого року Сарайкін випустився з Московського вищого загальновійськового командного училища. Сам він родом із села Чемоданівка Пензенської області РФ.

Востаннє друзі окупанти спілкувалися з ним ще у травні, а у соцмережі він востаннє заходив 3 вересня. ЗСУ ліквідували Сарайкіна на Миколаївщині.

ликвидированный оккупант
ЗСУ ліквідували молодого окупанта, який воював проти України з перших днів вторгнення / фото Іраклі Комахідзе

"У селі Чемоданівка Пензенської області у понеділок 12 вересня відбулися похорони ліквідованого в Україні 24-річного окупанта Артема Сарайкіна. Випускник МВВКУ 2021 року був ліквідований у боях під Миколаєвом", – написав Комахідзе.

ликвидированный оккупант
ЗСУ ліквідували молодого окупанта, який воював проти України з перших днів вторгнення / фото Іраклі Комахідзе

Як повідомляв Главред, на війні в Україні ліквідовано офіцера МВС Росії Геннадія Цибульського. Окупант вже був на пенсії, але все одно погодився підписати контракт і пішов воювати проти Збройних сил України.

Крім того, в Україні ліквідовано 28-річного Максима Плеханова із Саратовської області. Окупант служив у Росгвардії. Плеханова поховали 5 вересня в місті Вольськ Саратовської області.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти