Служив у ВДВ 22 роки: ЗСУ ліквідували відомого в Росії окупанта

8 листопада 2022, 07:17
Загарбник Олексій Хомяков відомий в РФ тим, що кілька років тому засвітився в пропагандистському відеоролику до 90-річчя ВДВ.
Окупант Хом'яків
Окупант Хом'яків став "вантажем 200" в Україні / скріншот

На війні в Україні ліквідований сержант повітряно-десантних військ РФ Олексій Хомяков. У РФ він відомий тим, що кілька років тому засвітився в пропагандистському відеоролику до 90-річчя ВДВ.

"Батьківщину люблю, стріляю добре, годують добре, у відпустку не хочу". Всі хоч раз, але бачили це відео з військовослужбовцем ВДВ", – пишуть російські пропагандисти.

Хомяков був сержантом 104-го гвардійського десантно-штурмового полку 76-ї десантно-штурмової дивізії Повітряно-десантних військ. У ВДВ він служив 22 роки.

відео дня

Хомяков був ліквідований в ніч з 25 на 26 серпня десь "на південному напрямку".

Поховали окупанта в селі Гришине Володимирської області РФ лише 7 листопада.

Служив у ВДВ 22 роки: ЗСУ ліквідували відомого в Росії окупанта

Як повідомляв Главред, ЗСУ ліквідували окупанта Данила Медведєва, якого мобілізували в Челябінській області. У некролозі написали, що загарбник пішов вбивати "жодного разу не роздумуючи, прийнявши це як свій обов'язок".

Нещодавно Збройні Сили України ліквідували російського окупанта Сергія Франка. Загарбник воював проти України з червня. "Вантажем 200 "став на території"ЛНР". Російські пропагандисти пишуть, що Франко рвався на фронт з перших днів російського вторгнення в Україну, але був включений до списку з четвертого разу. Поховали окупанта 31 жовтня.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти