"Сказав "Від**бись": діти Кернеса розповіли про стан його здоров'я

15 жовтня 2020, 20:47оновлено 15 жовтня 2020, 22:22
Діти мера Харкова прокоментували чутки про його здоров'я.
Кернес
Геннадій Кернес / УНІАН

Син мера Харкова Геннадія Кернеса Данило Привалов і пасинок Родіон Гайсинський спростували чутки про те, що він переніс інсульт і опинився в недієздатному стані.

Про це повідомляє портал Страна з посиланням на їх інтерв'ю.

"Батько у відмінному стані. Я був у нього [в берлінській клініці Шаріте ‒ Главред] позавчора. Сьогодні теж відвідаю його. Його здоров'ю нічого не загрожує", - заявив Гайсинський.

відео дня

Привалов спростував чутки про те, що батько переніс інсульт і впадав у кому. Він визнав, що батькові дійсно складно розмовляти, але не через інсульт.

"У зв'язку з тим, що у нього була важка форма коронавірусу, йому складно поки говорити. Він відповідає, спілкується з нами, але філософські сердечні розмови ще не веде. Не хвилюйтеся. Людина тільки вичухався. Що ви від нього хочете? Ви ще з ним поговорите", - заявив він.

На питання, чому, якщо Кернес в нормальному стані та може говорити, то з ним не запишуть викривають чутки відео, сини сказали ‒ батько їм такого не дозволяє через свій зовнішній вигляд.

"Він зараз схожий на Ейнштейна: зарослий, з жахливою бородою. Якби це був я, то зробив би таке фото. Але він шалено педантично ставиться до власної зовнішності. Він хоче, щоб все було ідеально. Тому я хотів зробити фото, але він відвернувся і протяжно, глибоко так сказав:" Від*бись", ‒ сказав Привалов.

читайте такожСтало відомо, як лікується Кернес в клініці Шаріте

Геннадій Кернес Китайський коронавірус - що було далі:

  • У вересні стало відомо, що мер Харкова захворів на коронавірус.
  • ЗМІ писали, що мер Харкова впав у кому.
  • Пізніше Кернеса в "протиковідній" капсулі доставили літаком в берлінську клініку Шаріте.
  • На початку жовтня стало відомо, що Кернес здав тест на коронавірус, і він дав негативний результат.
  • Потім директор Департаменту у справах інформації Харківської міськради Юрій Сидоренко розповів, що основні проблеми зі здоров'ям у Кернеса почалися аж ніяк не через коронавірус.
  • У прес-службі Харківської міськради розповіли, що стан здоров'я Геннадія Кернеса не викликає у лікарів заклопотаності з приводу його життя.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти