"Згоріли на роботі" : 11 десантників РФ розлетілися після підриву МТ-ЛБ на міні ЗСУ

25 жовтня 2023, 17:59
674
Ворожа МТ-ЛБ з десантом на броні вибухнула, наїхавши на протитанкову міну поблизу Авдіївки.
МТ-ЛБ
МТ-ЛБ РФ знищили разом з окупантами / Колаж: Главред, Фото: скріншот , mil.ru

Відразу 11 десантників з числа російських окупантів потрапили під потужний удар ЗСУ на одній з ділянок фронту. Вони перебували на броні багатоцільового плаваючого бронетранспортера, який наскочив на міну.

Ворожа МТ-ЛБ з десантом на броні вибухнула, наїхавши на протитанкову міну поблизу Авдіївки Донецької області. Відповідне відео вже опублікували в Мережі.

Відзначимо, що в результаті потужного вибуху тіла окупантів, які перебували на броні, розлетілися в різні боки. Деяких з них підкинуло вгору на добрий десяток метрів. А деякі з тих, хто вижив в результаті вибуху хаотично бігали навколо МТ-ЛБ, зриваючи з себе палаючий одяг.

відео дня

При цьому бійці ЗСУ добили окупантів, що вижили. Не виключено, що росіяни потрапили в ретельно сплановану засідку, адже кілька українських воїнів вискакують з окопу, розташованого в декількох метрах від місця вибуху, і ведуть вогонь зі стрілецької зброї.

Відео можна подивитися за цим посиланням.

Раніше повідомлялося про те, що росіяни підбили свою БМП, що переїхала солдата РФ. Нерідко росіяни примудряються ліквідувати своїх же солдатів під час боїв.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що БМП РФ розчавила трьох окупантів на полі бою. Російська БМП-2 розчавила одразу кількох окупантів на полі бою, виконуючи розворот.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти