"Самая кончєнная страна": блогер різко обізвала Україну і поплатилася

1 липня 2021, 18:25
Дівчина почала дорікати українцям за роз'єднаність і атаки один на одного.
'Самая кончєнная страна': блогер різко обізвала Україну і поплатилася
Блогер різко розкритикувала Україну / Instagram missverona

1 липня з аеропорту Бориспіль через затримку рейсу не змогла вилетіти блогер з ніком missverona. Через що дівчина наговорила багато образ щодо України, авіакомпанії та аеропорту, називаючи їх "самыми кончеными. Згодом дівчина спробувала пояснити свої слова і вибачитися.

Своє повідомлення з так званими вибаченнями блогер назвала "Україна, або чому мене хочуть вбити в рідній країні". Вона почала з того, що поскаржилася на передплатників.

Дівчина поскаржилася, що люди, які живуть з нею на одній землі, загрожують їй і збираються групами.

відео дня

Далі вона зазначила, що в аеропорту Бориспіль їй потрібна була допомога. Дівчина прийшла до представниць української авіакомпанії, а вони нібито просто пішли, проігнорувавши її.

"На своїй сторінці я виклала історію, де сказала "ненавиджу країну і людей в ній", але хочу сказати, що, як би нерозумно зараз не звучало, я зробила помилку, тому що була налякана і засмучена", – заявила блогер.

Вона додала, що насправді любить Україну. З цієї причини і проживає в Одесі, хоча є "гроші, щоб жити в будь-якій країні світу".

Однак їй не догодив націоналізм, який стає все популярнішим.

"Я не люблю владу, яка зіштовхує нас лобами, не люблю менталітет і процвітаючий націоналізм. За мою помилку мене хоче знищити мій народ, який кричить, що хоче в Євросоюз", – додала блогер.

Після цього вона почала дорікати українцям за роз'єднаність і атаки один на одного. І ще чомусь згадала нацизм.

"Я проти української влади і проти нацизму, у нас свобода слова і вибору, ми сильна і незалежна країна", – додала блогер.

На завершення блогер сказала, що є патріоткою Одеси, яку обожнює. А також попросила не принижувати її через "досконалої в агресії помилки".

Як раніше повідомляв Главред, 18-річна блогерка Діана з Ірпеня стала жертвою хейтерів через негативне висловлювання у бік української мови.

"Просто я б бл**дь на х*** заборонила еб***й українську мову", - сказала вона в Instagram.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти