Російські окупанти стали таборами під Сумами - Сумська ОДА

24 лютого 2022, 21:04оновлено 26 лютого 2022, 12:57
На даний момент Сумська ОДА знаходиться в місті Суми і оперативно передає до Києва дані про бої в області та пересування росіян.
Російська армія
Російська армія / Reuters

Війська російських агресорів розбили польові табори в Сумському районі - у полях і лісосмугах під містом. Цю інформацію Суспільному підтвердили представники Сумської обласної державної адміністрації.

Місцеві жителі повідомляють, що російські війська стали табором зупинилися в Токарях, в районі Косівщини і в районі Нижньої Сироватки Сумського району.

Самі суми зараз знаходиться під контролем України.

відео дня

Всі комунальні підприємства Сум працюють в штатному режимі, а всі підвальні приміщення відкриті і готові приймати людей в разі бомбардувань.

Станом на 20: 30 ворожа бойова техніка вирушила у напрямку міст Лебедин та Ромни. У Сумах бойової ворогів залишилося небагато. Виїзди з міста заблоковані російськими військовими з трьох сторін. Не заблоковано лише виїзд до Роменської та через Баранівку.

читайте такожПрикордонники з ЗСУ та Нацгвардією вступили в бій з окупантом в околицях Сум-ДПСУ

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Чернігівській області в полон українцям здалися в полон російські військові. Цілий розвідувальний взвод 74 мотострілецької бригади був затриманий кілька годин тому.

Один з військовополонених старшина Буйничев Костянтин Сергійович з Кемеровської області розповів, що їх взвод зайшов в Україну з боку Білорусі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти