Заходили з боку Білорусі: російський розвідзагін здався ЗСУ

24 лютого 2022, 20:07
Солдат зізнався, що їх послали воювати проти України.
Заходили з боку Білорусі: російський розвідзагін здався ЗСУ
Російський розвідзагін здалися в полон ЗСУ / скріншот з відео

У Чернігівській області в полон українцям здалися російські військові. Цілий розвідувальний взвод 74 мотострілецької бригади був затриманий кілька годин тому.

Один з військовополонених - старшина Буйнічев Костянтин Сергійович з Кемеровської області розповів, що їх взвод зайшов в Україну з боку Білорусі. Відео з його зізнанням опублікував радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Глухів! Нашим захисникам в полон здався цілий взвод 74 бригади з Кузбасу. На відео допит командира взводу. Він ще вчора не знав, що його і його солдатів кинуть наступати на Україну. Ну навіщо ви сюди прийшли?",- написав радник міністра у підписі до відео.

відео дня

Вторжение России в Украину

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін заявив про проведення спеціальної операції проти України. Таке рішення він прийняв після звернення ватажків так званих "ДНР" і "ЛНР". Путін закликав українських військових скласти зброю.

Під кінець дня він прокоментував свої дії:

"Ось це найголовніше, щоб було зрозуміло: те, що відбувається (в Україні) - вимушений захід. Нам просто не залишили жодних шансів вчинити інакше", - сказав Путін на зустрічі з представниками ділових кіл.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти