Російські найманці б'ють з мінометів і кулеметів по Донеччині: є загиблі мирні жителі

24 лютого 2022, 15:24
133
Як повідомляють місцеві чиновники, станом на 24 лютого селище Новолуганське як і раніше частково знаходиться без водо-і газопостачання.
Машина
Російські найманці б'ють з мінометів і кулеметів по Донеччині / Павло Кириленко

Російські окупанти продовжують атакувати і обстрілювати мирних жителів. Як повідомляє керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко, селище Нью-Йорк обстріляне з мінометів і великокаліберних кулеметів. А в селищі Покровське Маріупольського району від обстрілів росіян загинуло двоє людей

"Російські війська з Градів обстріляли Новоселівку Другу Мирненської ВЦА. Два будинки зруйновані, ще 8-пошкоджені. Потрапили росіяни і в будівлю фільтрувальної станції Часовоярського регіонального виробничого управління КП "Компанія" Вода Донбасу"", в селищі Новолуганське, і в трубу газопостачання. В результаті обстрілу постраждав чоловік 1961 року народження, він доставлений в Бахмутській лікарні", ‒ говорить чиновник.читайте такожЧого чекати від Путіна після ракетних ударів по Україні

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін заявив про проведення спеціальної операції проти України. Таке рішення він прийняв після звернення ватажків так званих "ДНР" і "ЛНР". Путін закликав українських військових скласти зброю.

відео дня

Раніше український військовий журналіст Андрій Цаплієнко з посиланням на джерело в прикордонній службі повідомив, що "Гради" б'ють уздовж всього українського кордону, від Луганська до Житомира.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що у країні введуть воєнний стан з-за вторгнення Росії. Глава держави закликав українців зберігати спокій і залишатися вдома.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти