Російська техніка пішла на прорив у Київській області - ДПСУ

24 лютого 2022, 13:13
Військова техніка ворога зайшла через пункт пропуску "Вільча". Також по відділу прикордонної служби "Млачівка" Житомирського загону здійснено обстріли з Градів.
танк
Російська техніка пішла на прорив на Київщині / Фото Reuters

У Київській області російські війська пішли на прорив державного кордону. Військова техніка ворога зайшла через пункт пропуску "Вільча".

Прикордонники разом з українськими військовими прийняли бій, повідомили у ДПСУ.

Крім того, за місцем дислокації відділу прикордонної служби "Млачівка" Житомирського загону здійснено обстріли з Градів.

відео дня

Прикордонні підрозділи залежно від ситуації передислокуються на запасні позиції та діють у взаємодії зі Збройними силами України та Нацгвардією.

Російська техніка пішла на прорив у Київській області - ДПСУ

Як повідомляв Главред, Олексій Арестович сказав, що найнебезпечніші напрямки вторгнення Росії з боку Криму, Білорусі, Чернігова та Харкова.

Президент РФ Володимир Путін заявив у ніч на четвер, 24 лютого, що ухвалив рішення про проведення "спеціальної військової операції" у зв'язку з ситуацією на Донбасі.

Верховна Рада проголосувала за запровадження на всій території України воєнного стану. За відповідне рішення віддали голоси 300 нардепів. До такого рішення вдалися через вторгнення Росії на територію України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти