Політолог назвав головний виклик і проблему Зеленського

21 травня 2020, 06:03
В цілому, явних помилок президент Володимир Зеленський поки що не припустився, вважає Тарас Загордний.
Зеленський прикрасив обкладинку журналу
Володимир Зеленський / скріншот theguardian.com

За рік президентства Володимир Зеленський не припустився явних помилок, а його рейтинг залишається безпрецедентно високим. Політичний та економічний експерт Тарас Загородній вважає, що українці досі не бачать йому альтернативи і не хочуть повертатися до старих облич.

Крім того, Зеленського підтримують і тому, що він переконливо демонструє свої добрі наміри та прагнення до змін.

"Поки на всеукраїнському рівні не з'явиться альтернатива Зеленському, його рейтинг і довіра до нього нікуди не подінуться", - сказав Загородній в коментарі Главреду.

відео дня

"Явних помилок Зеленський поки не припустився, що б не говорили його опоненти. Він вміє правильно і вчасно відходити назад, якщо бачить опір населення. Він грамотно маневрує при розв'язанні проблеми Донбасу і у взаєминах з Росією. І, оскільки українці не бачать глобальних помилок, бачать старання Зеленського, вони готові почекати. Адже в явних корупційних скандалах він не засвітився, як це було з Порошенком і Януковичем", - додав політолог.

При цьому, на думку Загороднього, головний виклик і проблема для Зеленського – це економіка і безробіття. Експерт вважає, що в економічному блоці команди президента намітилися правильні тенденції, тому "таких помилок, як були зроблені в угарі турборежиму (наприклад, як з ФОПами), не буде".

читайте також"Фартовий хлопець": політолог оцінив рік президентства Зеленського

Як відомо, 20 травня виповнюється рік, як Володимир Зеленський обійняв посаду президента України. Голова правління Центру прикладних політичних досліджень Пента Володимир Фесенко назвав головні досягнення та помилки глави держави за цей період.

Нагадаємо, за даними останнього дослідження, проведеного соціологічною групою Рейтинг, якби вибори президента України відбулися в середині травня 2020 року, то за Зеленського проголосували б 39,3% громадян (серед тих, хто буде голосувати і визначився з вибором).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти