РФ вдарила по ТЕС у прифронтовому регіоні: українці залишилися без світла та води

16 листопада 2023, 10:31
728
Російські окупанти знову атакували теплоелектростанцію ДТЕК. Через обстріли окупантів на ТЕС серйозно пошкоджено обладнання.
Обстріл ТЕС
РФ обстріляла ТЕС - ілюстративне фото / Колаж: Главред, фото: t.me/dtek_ua

Російські окупанти атакували теплоелектростанцію в прифронтовому регіоні України. Через обстріл на ТЕС серйозно пошкоджено обладнання. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Як повідомили в ДТЕК вранці 16 листопада, один з населених пунктів поруч зі станцією залишився без електроенергії та водопостачання.

"Російські терористи знову атакували теплоелектростанцію ДТЕК у прифронтовому регіоні. Через обстріли окупантів на ТЕС серйозно пошкоджено обладнання", - йдеться у повідомленні.

відео дня

Після припинення ворожих обстрілів енергетики почали ліквідовувати наслідки атак і вночі оперативно відновили енергопостачання. Наразі тривають роботи з відновлення водопостачання.

"Робимо все можливе для підтримки надійної роботи української енергосистеми", — підкреслили в ДТЕК.

Як повідомляв Главред, вранці в четвер, 16 листопада, у Хмельницькій області прогриміли вибухи. У регіоні працювала протиповітряна оборона. Про це повідомив перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Раніше представник ГУР Міноборони Андрій Юсов заявив, що Росія може продовжити стратегію обстрілів енергетичної інфраструктури України в осінньо-зимовий період. Однак точний час початку таких атак важко передбачити.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти